Във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления в страната, в Министерския

...
Във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления в страната, в Министерския
Коментари Харесай

Зачестили тежки криминални престъпления - премиерът свиква службите

Във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната, в Министерския съвет през днешния ден ще се организира заседание с представители на Министерство на вътрешните работи и на службите, свикано от министър-председателя Николай Денков. 

Това оповестиха от държавната осведомителна работа. 

Вчера съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов написа във Facebook, че е неотложно незабавно привикване на съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет, на което да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност. 

Конкретно Атанасов твърди, че има активизиране на съветската агентура у нас за политическа дестабилизация на страната като разследване от разстрела на Алексей Петров.

" След убийството на Алексей Петров се вижда, че съветската агентура у нас е получила указания да се възползва от създалата се обстановка и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната. Основна задача на специфичните служби и на целия бранш за сигурност е да слагат под засилен действен надзор престъпния контингент, обвързван с съветската проведена престъпност и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението. В тази връзка е неотложно незабавно привикване на съвещание на Съвета по сигурността към Министерски съвет, на което да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност ", написа съпредседателят на Демократична България.

В конкретизиране до медиите от държавната пресслужба обясниха, че свиканото от премиера Николай Денков заседание съставлява друг формат от Съвета за сигурността и не се планува Съветът на заседава през днешния ден.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР